Home

Csettegő 4x4 meghajtasuak

Csettegő - Wikipédi

  1. Csettegő - házi készítésű platós munkagép A csettegő , tréfásan mezőgazdasági kabrió [1] házilagos készítésű, jellemzően platós, teherszállításra alkalmas munkagépet , lassú járművet jelent
  2. Itt van a napraforgó és a kukorica vetése, ti milyen fajtákat részesítetek előnyben? Mi kukoricából a Dekalb DK 391 vetjük . Az őszi mélyszántást 1 szer nehézfogassal simítózzuk, kombinátorozzuk majd SPC-vel vetés 65.000 szem/ha és sor mellé vetéssel 1 menetben 2 mázsa 8-20-30 Kemira műtrágya, hengerezés gyűrűshengerrel, vegyszerezés Motivel turbó, ekézés, 2.
  3. A kapcsolható 4x4-es hajtások legprimitívebb verziója az, amelyikben nincsen középen differenciálmű. Ilyen volt kamaszkorunk Arója: alapvetően hátsókerekes kisteherautó, amelynél egy váltó mellett meredező kar segítségével körmös kapcsoló rögzítheti a hátsó hajtást az elsőhöz. Az ilyet kizárólag laza talajon.
  4. A csettegő házilagos készítésű, jellemzően platós, teherszállításra alkalmas munkagépet, lassú járművet jelent. A csettegőnek nevezett járművek az 1960-as években jelentek meg Soltvadkerten, és gyorsan népszerűek lettek, mert a szőlőművelésben jelentettek nagy segítséget. Később az ország más részein is megjelentek a házilag barkácsolt szerkezetek, csak.
  5. www.agroline.hu :: Téma megtekintése - Mi történik a határban
  6. EO

Totalcar - Magazin - Összkerékhajtások összehasonlítás

45 év és 3 generáció - A Jukker - Wartburg motor - GAZ hídtest - GAZ terepváltó

Csettegők - Fábry Sándor bemutatója a Dizájn Centerben

Mia motor indul-é?